Ubisoft представиха нова игра от света и героите на Том Клански. Тя се казва Ghost Recon Frontline и е безплатно за игра MMO.

Преди известно време, френското студио обяви някои промени в стратегиите си за своите бъдещи игри, които включваха издаването на free-to-play игри от известните си поредици. Така последователно се появиха и анонсите на The Division Heartland, а след това и на Tom Clancy’s XDefiant. А сега и на Frontline.

За разлика от други техни игри от вселената на Кланси, Ghost Recon Frontline ще е изцяло PvP и действието ѝ ще се развива на огромен остров, отличаващ се с различни биоми и ключови локации – Дрейкмур. Откритият свят на Frontline ще предложи различни режими, като фокусът тук ще е над Expedition, който е описван, като нов подход над Battle Royale игрите. Expedition ще позволи битки за над 100 играещи, групирани в банди от по трима. Няма да има стесняващ се кръг, а целите по картата ще са динамични и разположени навсякъде по нея. Крайната цел е да наберете възможно повече разузнавателна информация, след което да извикате подкрепление, което да ви отведе към drop-зоната. Веднъж случило се това, всички други играещи ще бъдат уведомени, както и за точното място на разполагане на екипа ви, като бягството ви ще е победа в случая.

Ghost Recon Frontline ще предложи огромен набор от тактически инструменти на ваше разположение, с които да си поиграете и голяма степен на свобода по отношение на прогреса и персонализирането. Освен това, Ubisoft разкриват и първите три класа в играта: Assault (бойци, специализирали се в близък бой), Support (умели в изграждането на фортификационни съоръжения) и Scout (специалисти в разузнавателните действия), като играчите ще могат да сменят отделните класове в хода на самата битка.

Ghost Recon Frontline все още няма дата на излизане, но е известно, че тя ще се появи за PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, PC, Stadia и Amazon Luna. Преди премиерата ѝ, Ubisoft ще организират серия от тестове, като първия от тях стартира още на 14-ти този месец. Той е само за персонални компютри и единствено за територията на Европа, като може да се регистрирате за него тук.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари