Ubisoft представиха плановете си за новата година на Rainbow Six Siege

0
115

Наскоро от Ubisoft представиха новия сезон от Година 4 на Rainbow Six Siege, а с това и новата карта, която се намира в Австралия. Освен това бяха разкрити двама нови оператора от местните специални сили за реагиране – Гридлок и Моузи. От студиото обещаха да дадат повече информация около бъдещето на играта по време на Six Invitational 2019, което и направиха.

Освен вече разкрития първи сезон и Operation Burnt Horizon със споменатата австралийска карта, Ubi разясни подробности и около другите сезони тук.

Благодарение на видеоматериалите, които студиото публикува и зоркия поглед на потребител на Reddit знаем, че за пръв път ще имаме и датски оператор, както и нов специалист от американските секретни служби. Вторият сезон на годината няма да представи нова карта, а преработена версия на Kafe. В третия сезон пък ще видим оператор от Перу и друг от Мексико, заедно в преработена версия на друга популярна карта, Kanal. Присъствието на оператори от тези държави навежда на мисълта, че тук ще си имаме работа с наркокартели, но дали това ще е така, предстои да видим.

Последният сезон на четвъртата година ще представи бойци от кенийските и индийските сили за сигурност в една необичайна на пръв поглед комбинация. И тук няма да има изцяло нова карта, а локация с обновен дизайн – картата Theme Park.

В допълнение към това, очаква се промени да претърпят някои от главните действащи лица в битките, а именно, Lion, Glaz, Capitão и Dokkaebi. Все още обаче няма яснота относно това кога може да очакваме това.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за