През отминалия уикенд, Ubisoft дадоха официално старта на новия сезон в Rainbow Six Siege и представиха нов оператор, който ще влезе в света на играта.

Името на първия сезон от Година 6 на играта носи името Crimson Heist, като с него идва Флорес, атакуващ оператор, който носи със себе си няколко експлозивни дрона и Ganne-6, вторично оръжие с огромна мощ, а в допълнение към тях получавате и изцяло преработената версия на картата Border. Новото оръжие, картата и предварителна версия на новата характеристика Match Replay (за PC) ще са безплатни за всички при излизането на Crimson Heist. Флорес ще е достъпен в Battle Pass-а на сезона или с възможност да се отключи две седмици след старта на Crimson Heist чрез Renown или R6 кредити.

Флорес е офанзивен оператор, притежаващ средна скорост и средна якост на бронята, който идва от аржентинските специални части. Той носи със себе си специално изработен дрон с бомба отгоре, като допълнителното му въоръжение му позволява да разчиства всякакви прегради, оставени от противниците му и по този начин да освобождава пътя на своите другари.

С новия сезон бива представена и предварителната бета версия на Match Replay функцията. Тя записва мачовете, които играете и ви позволява да ги преиграете от всяка една перспектива, даже от тази на вашите противници. С въвеждането на Match Replay ще получите възможността да изпробвате и някои от главните ѝ функционалности, като превъртане напред или назад във времето на битката, избиране на конкретен рунд, ще може и да участвате в развитието ѝ като оставяте обратна връзка и идеи в социалните канали на играта и Ubisoft.

Вчера студиото представи също така и какво предстои за Rainbow Six Siege през тази година. Така например, вторият сезон ще въведе японски оператор и преработена версия на Favela, третият сезон – оператор от Хърватия и три леко променени предишни карти, а четвъртия сезон – оператор от Ирландия и преработка на Outback.

По-късно тази година ще стане реалност и преди анонсираната специална репутационна система, която не само ще показва как се справяте, но и ще насърчи спазването на добро поведение в играта чрез специални награди, докато в същото време въведе различни наказания за играчите, които не спазват нормите за коректно поведение. Работи се по стрийм режим, който да скрие истинската самоличност на създателите на съдържание в играта, така че да не се вижда името им, пингът, както и имената на другите играчи, нивото им и профилната им снимка. Специалният Stremer Mode режим ще бъде достъпен в предварителна версия на тестовите сървъри на Rainbow Six Siege още с Crimson Heist. Повече за предстоящите промени може да прочетете тук, както и да разберете във видеото по-долу.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари