На прага на третата година на Rainbow Six Siege, Ubisoft анонсира това какво може да очакват феновете на играта с представена графика на четирите сезона. Цели осем нови оператора, две карти – Мароко и Италия, както и изцяло преработен дизайн на една от вече съществуващите карти.

„Година три стартира с Operation Chimera. Операторите на този сезон са специалисти по биологични заплахи, заедно с това, че могат да бъдат използвани и в офанзивни действия срещу врага. През четирите седмици, те ще се изправят пред огромна заплаха, което и ще бъде първото кооперативно действие през сезона, озаглавено „Зараза“ (Outbreak). То ще е достъпно за безплатна игра през тези четири седмици за всички притежатели на играта и ще включва ексклузивна колекция от козметични артефакти и аксесоари, достъпни само за този период“, гласи анонса на първия сезон на третата година на играта.

Както знаете през изминалия уикенд, Ubi проведоха безплатен уикенд за Rainbow Six Siege, както и финалите на лигата, което беше предавано директно в Twitch канала на играта. Заедно с това беше обявено, че играта ще е с намалена цена – с до 60% според плаатформата, така че, ако настоящият анонс ви е харесал, побързайте, защото намалението е валидно до 27.11.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари