Ubisoft представи различните класове във For Honor

0
55


Ubisoft
поставят сериозен акцент над For Honor по време на Gamescom 2016. Това се разбира от нова информация и видео за играта.

Последното, споделено от Ubi е насочено към класовете бойци. Както знаете, играта ще сблъска викинги със самураи и рицари. Всяка бойна фракция ще се отличава с различните си умения, но освен това самите те ще бъдат разделени по четири класи бойни шампиони за всяка фракция – Vanguards, Assassins, Heavies и Hybrid.

Всеки от тези четири класа ще се различават допълнително един от други по своите умения и оръжия, като имената им в трите отделни фракции са различни спрямо историческите особености на бойците.

Така например Vanguards при рицарите ще бъдат представени от Warden Knights класа. Те са балансирани и по-тежки бойци, умеещи добре да се отбраняват и да атакуват. Assassins са бързи и нанасят светкавични атаки, но не са умели толкова добри в отбрана и не застават автоматично в блокираща атаката позиция. Heavies, както се подразбира от името им са тежки и бавни, добре защитаващи се и мощни бойци, идеални за заангажирането на вниманието на повече от враговете ви. Hybrids са смесен тип бойци, които създават уникални възможности за тези, които знаят как да ги използват.

 

 

Разработчикът обещава пълна свобода да ги комбинирате, а освен това множество възможности за промяна на вида им и снаряжението.

Освен главната кампания, ще получите достъп до пет мултиплейърни режима, като основният е Dominion – 4vs.4 битка, в която ще трябва да удържите контрола над три контролни точки. Следващият режим е Brawl – 2vs.2 брутална битка, в който тимовете трябва да убият съперника. Тук има и класически дуел. Duel е класическа битка, в която няма броячи за време и всякакви други разсейващи вниманието ви неща. Skirmish е класическа битка за два отбора по четирима човека, в която трупате точки с убийства. Elimination пък е битка в стил „последният оцелял печели“, в който, ако останете единствения жив боец, вашият отбор е победител.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за