Ubisoft представи следващото допълнение към Rainbow Six Siege

0
74

Ubisoft представиха тази седмица следващата бойна акция от света на Rainbow Six Siege. Името ѝ е Operation Phantom Sight и тя ще ви срещне с двамата нови оператори: Нуук и Уордън.

Ньок е атакуващ оператор, който може да се движи безшумно и да избягва ловко камерите. Уордън, от своя страна, притежава способността да остава незасегнат от димните бомби и да вижда през пушек. Operation Phantom Sight ще ви въведе във втория сезон на четвъртата година на Rainbow Six Siege, който ви представя изцяло преработена версия на картата Kafe Dostoyevsky.

Връщайки се към двамата нови оператора, то изисканият и нетипичен външен вид на Уордън не бива да ви заблуждава. Той се връща току-що от операция на тайните служби и независимо от елегантния си вид, той е добре въоръжен и опитен боец, оборудван с полуавтоматичния MPX или с пушката M590A1 като основно оръжие. Типичен полеви боец, Уордън е отлично екипиран за справяне с димни атаки, благодарение на специалните си смарт очила, които му дават ясна видимост в задимени пространства.

Тези от вас, които избират да играят с оператори като Блитц и Юн трябва да внимават значително повече, когато Уордън е наблизо. И разбира се това важи в пълна степен за Капитао и Глаз.

По отношение на Нуук, то той е представител на датските Ягер Корпс. Средновъоръжен офанзивен оператор, Нуук е стелт специалист, Нуук е въоръжена със специалната джаджа HEL Presence Reduction. Когато е активиран, този аксесоар прави безшумни нейните стъпки и невидима за камерите. Вземайки предвид множеството камери, които са на разположение на защитниците и колко разчитат на тях, това прави присъствието на Нуук на терен още по-важно. Подобно на Уордън, Нуук е въоръжена с автоматично оръжие и пушка като основни оръжия, както и с два допълнителни пистолета.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за