Старта на откритата бета на The Division 2 е съвсем близо. Тестовете започват на първи март и ще продължат до четвърти. По повод приближаващия старт на бетата, Ubisoft даде повече информация за нея на страниците на своя блог.

Тестовете обхващат конзоли и PC и ще ви предложат да се включите – сам или с до трима от вашите приятели – в три основни мисии. Две мисии от закритата бета и една допълнителна, която е част от началото на играта.

„Откритата бета предлага екшън, който да ви държи ангажиран през целия уикенд. Започвате с връщането си на контрола над Белия дом и превръщането му в база на вашите операции. Оттук насетне, вие ще може да изследвате открития свят на Вашингтон чрез разнообразие от странични мисии, в които ще помогнете на местните да изградят наново града и да си върнат контролираните от врага точки, разположени из целия град“, поясняват от студиото.

Тук ще получите достъп и до съдържанието, свързано с края на играта, а заедно с това и да изпробвате една от трите специализации – Demolitionist, Survivalist и Sharpshooter – всяка, от които ви осигурява по едно специално оръжие. А такова ще ви трябва, тъй като ще се срещнете с могъщ съперник – групировката Black Tusk.

Освен това, ще получите възможността да влезете в една от трите тъмни зони и да изпробвате режима Scirmish. Всеки, който се включи в тестовете ще получи по един специален скин за основното си оръжие

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за