Ubisoft разказа повече за следващото голямо обновление за Assassin’s Creed Odyssey

0
221

Притежателите на Assassin’s Creed Odyssey ги очаква този месец сериозен пакет със съдържание и допълнителни часове геймплей. Това става ясно от публикация на Ubisoft на техния сайт от вчера.

На първо място може да се посочи изцяло новата история от The Lost Tales of Greece, подробности около предстоящия дебют на Assassin’s Creed III Remastered и Assassin’s Creed III Liberation Remastered и последната част от Legacy of the First Blade. Освен това с тях идват по-малки и по-големи промени и подобрения към играта, заедно с редовните фиксове за предадени от общността различни по род проблеми.

В новия епизод на The Lost Tales of Greece – A Friend Worth Dying For, където ще се срещнете със самия апостол Варнава. Епизодът ще е достъпен от 26-ти този месец.

„В A Friend Worth Dying For, Варнава е споходен от обсебващи халюцинации за негова изгора след среща между тях в лагера на бандити. Той ви се доверява и ви моли за помощ, за да разкриете заедно какво означават тези негови видения. Истина ли са те или не, ще трябва да разберете сами“, пишат Ubisoft.

Ако искате да се завърнете в бъдещето ще може да го направите със специалния пакет Abstergo Pack, свързан, разбира се с Abstergo Industries, който ще може да поръчате отделно и включва лък, стрела и костюми. Освен това, с тях идва и специален корабен дизайн, стилизиран в унисон с отличителните белези на Abstergo Industries. Той ще е достъпен за поръчка от 19-ти нататък.

Друга добавка, която ще може да закупите е капитан Октопод. Той ще ви напътства със съвети в морското ви пътуване и битки.

На 29-ти пък излизат така дълго чаканите Assassin’s Creed III Remastered и Assassin’s Creed III Liberation Remastered за PS4, PC, Xbox One и Nintendo Switch. Ремастърите са включени в сезонния пропуск на играта, но може да се закупят и поотделно. Игрите идва с подобрения по отношение на геймплея и визията, поддръжка за 4K и HDR, по-висока резолюция на текстурите.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за