Ubisoft разкрива Hyper Scape, научнофантастичен battle royale шутър

0
356

След поредица от разнообразни течове най-накрая стана ясно, че Ubisoft се готви да пусне нов battle royale шутър на име Hyper Scape. Любопитното при това заглавие е, че официалния анонс не беше отправен от самият разработчик, а по-скоро чрез съдействието на стриймъри.

Hyper Scape вече разполага с официален уебсайт, който макар и да не изобилства от повече информация в момента, описва накратко естеството на геймплея. В най-общ план, това заглавие изглежда, че ще се възползва от класическата battle royale формула – в този случай, когато влезете в Neo Arcadia (виртуален град), вие трябва по най-бързия начин да се ориентирате по картата и да намерите нужните ресурси, които ще ви спечелят предимство над останалите. 

На този етап не е ясно дали играта пристига с различни персонажи, всеки от които разполага с уникални умения или по-скоро се фокусира върху обширна система за персонализиране на оръжия (подобно на Call of Duty: Modern Warfare / Warzone).

Макар и неизвестните да са много повече от това, което знаем, то поне няма да отнеме толкова дълго, докато играта влезе в затворена бета на 2 юли. 

Гейминг репортера Kevin Sebastian пише в Twitter, че Hyper Scape се разработва от Ubisoft Montreal. Той набляга на факта, че играта е изградена със стриймърите наум, както и че чатът на Twitch ще въздейства по някакъв начин на някои от геймплей механиките. Освен това, пълният релийз на играта се очаква да излезе на 12 юли, което означава, че бета тестовете ще са само 10 дни. 

Що се отнася до бизнес модела на Hyper Scape, VG247 твърди, че играта ще бъде безплатна.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари