Ubisoft разкри своя абонаментна услуга

0
214

Ubisoft се ражда на особено внимание по време на Е3 2019. Интересът към студиото по време на експото не е случаен. И макар и да не видяхме така дълго чаканата информация за предстоящата им пиратска игра Skull&Bones, видяхме кадри и научихме повече за това, което предстои за The Division 2, For Honor, за нови заглавия от света на Watch Dogs, Rainbow Six Siege , новата игра Gods & Monsters и др. Заедно с тях дойде и анонса за новата абонаментна услуга на Ubi – Uplay Plus. Точно така, Ubisoft навлизат на полето на абонаментните услуги – точно, както вече го направиха Microsoft и Sony – със свое собствено предложение.

Абонаментът за Uplay Plus ще е $14.99 на месец и ще ви предостави достъпа до огромен (над 100 игри) каталог, като за ползване ще са достъпни не само игрите, но и допълненията към тях, експанжъните, премиумните добавки и всичко излизало за тях. И подобно на Xbox Games Pass, като абонат на услугата, ще получите достъп не само до архивния каталог на компанията, но и до нови заглавия, като Watch Dogs Legion, Ghost Recon Breakpoint и др.

Официалната премиера на Uplay Plus е в началото на есента – на 03.09, но ако се регистрирате тук, може да сте късметлия и да получите шанс да изпробвате услугата безплатно от 3.09 до 30.09. Това може да стане, ако се регистрирате на посочения сайт до 15.08. Любопитно звучи разкритието, че Uplay Plus ще бъде достъпен и чрез Google Stadia, платформата на Google за гейм стрийминг – поредно потвърждение за доброто партньорство между Google и Ubisoft.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за