Ubisoft изненадващо разкри ново лого тази седмица. Новата емблема е преработена версия на пословичния за компанията символ, подобен на водовъртеж, но сега е семпъл и безцветен.

Това е първата промяна на логото от 2003 когато френската компания представи своята идея за автентична емблема в триизмерен стил и оцветена в кралско синьо. Това е четвъртия път, в който Ubisoft прави промяна на логото си. При основаването си през 1986, компанията беше изработила стилизиран по темата на осемдесетте текст в розов цвят (тогава тя още се наричаше Ubi Soft).

Ubisoft описва новото си лого като „минималистично, модерно и монохроматично“. Тематиката е вдъхновена от настоящия тренд по „плоския“ дизайн. Компанията добави: „Водовъртежът и буквата О са съзнателно проектирани, за да наподобяват на рисуваните от човешка тъка форми и символизират нашите човешки качества като ентусиазъм, любопитство и онова grain de folie (частица лудост) с което Ubisoft се гордее.“

Новото лого определено не се отличава с отличителен цвят или дълбочина, но Ubisoft все пак има много идеи за него. Компанията увери в Twitter потребителите, които се съмняват за новите анимации в игрите“ „ние все още имаме много и различни анимации“ – тъй като при стартирането на всяка Ubisoft игра, предишната емблема е конкретно анимирана за да се съчетае със стила и естетиката на играта.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
TNT
TNT
4 години

отврат.

Анонимен
Анонимен
Отговор на  TNT
4 години

comment image