Ubisoft съобщи, че Assassin’s Creed 3 излиза на 30 октомври

7
15

Любителите на изтънчените виртуални убийства ще могат да сложат ръце върху Assassin’s Creed 3 на 30 октомври. Информацията беше съобщена официално от игралната компания Ubisoft и цитирана в Eurogamer.

На специална среща шефът на Ubisoft лично е запознал инвеститорите на компанията с датата на излизане на Assassin’s Creed 3 и е добавил, че работата върху поредната серия тече без прекъсване вече три години. Други детайли около проекта не са съобщени и той остава обвит в доста мистерии.

От известно време се носеха слухове, че Assassin’s Creed 3 е в процес на разработка, но едва сега получаваме първото доказателство за това, заедно с точния ден, когато играта ще излезе на пазара.

Последната част от трилогията ще разкрие развръзката на историята около главния герой Дезмънд Майлс, но засега какво ще му се случи в новата игра е пълна тайна.

Assassin’s Creed 3 ще може да се играе чрез богата гама от платформи. Това са PC, PlayStation 3, Wii U и Xbox 360. Очаква се действията да се развиват по време на американската революция, но това са само слухове, които на този етап не могат да бъдат потвърдени със сигурност.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sliderum
sliderum

Ха тъкмо, ще е излязла HD 8790… и вероятно флагмана 8990, също и този на Нвидиа, ако имаме късмет. Голяма революция на технологиите и битка на графичният фронт…Ако са с очакваните параметри, след тях високият клас графични карти, вече ще е безмислено да се развива в посока на по-голяма производителност – най-добре ще е, като се запазва постигнатата производителност, да се върви към намаляване харча на ток и съответно на отделянето на топлина…и намаляване размерите на платките естествено! Но това няма да е чак толкова трудно…Идват още по-финни тех. процеси.

felix123
felix123

тая игра не се ли изчерпа тотално вече ! ?

Evolutionn
Evolutionn

Ако не си играл всички части, значи за теб всичко е изчерпано..

felix123
felix123

изиграх ги всичките и ревелейшънс е бахти тъпата !

Evolutionn
Evolutionn

Просто значи вкусът ти куца.

zombaio
zombaio

Е сега чак такива генерални заключения за вкуса на хората… А и колкото и да я обожавам тая игра съм съгласен, че на Revelations историята беше малко по-слабичка в сравнение с очакваното и с предишните части. Но точно за това пък е интересно Третата част какъв завършек ще сложи на нещата (защото си е време за такъв).

А и вече Ецио го няма, така че има чисто нови герои, в нови части на света и нови интересни истории. Дано да се постараят от Убисофт и да наблегнат повечко на сценария.

Pishin
Pishin

абе хора последната серия беше мн луда.. особено как се смесваха историите на Ецио и Алтаир тва беше едно от най-яките неща. хук блейд също мн цепи а пък историята нз нормално си е…. обаче 1цата си остава началото на всичко. но няма значение за мен това е най яката от най яките игри правени някога завинаги за всички времена 😀 😀 😀