По време на отминалото по-рано това лято дигитално събитие Ubisoft Forward, издателят и разработчик представи нова информация и датата на излизане на Far Cry 6, Watch Dogs: Legion и Assassin’s Creed. За съжаление не чухме нищо за други бъдещи проекти на Ubisoft, като пиратското приключени Skull and Bones, по което работят хората, поднесли ни Assassin’s Creed IV: Black Flag, Gods and Monster, Rainbow Six Quarantine и личния ми фаворит – Beyond Good & Evil 2, за която явно е твърде рано. Тази седмица обаче имаме внесена някаква яснота по част от тези игри. Това беше направено по време на изнасянето на поредния финансов доклад на студиото за изминалото тримесечие.

Говорейки по време на доклада, изпълнителният директор на Ubisoft Ив Гийемо отговори на въпрос относно развитието на работата по Skull and Bones и Gods of Monsters. Той заявява, че студиото е изключително доволно от начина, по който тези проекти се развиват засега.

„Gods and Monsters и Skull and Bones вървят по план. Представят се много добре. Много сме щастливи с начина, по който се случват нещата с тези две игри“, обяснява той. По-рано на същото събитие, главният финансов мениджър Фредрик Дуге отговори на сходен въпрос, засягащ развитието на Gods and Monsters и Rainbow Six Quarantine и дали все още остава плана да се появят до края на настоящата фискална година. Дуге уверява, че работата и по двете игри върви по план, като те са насрочени да излязат преди април 2021, макар и едната от тях може да получи забавяне до следващата фискална година.

„Нещата вървят добре. Тези игри се облагодетелстват от допълнителното време, което им дадохме, и ние сме много щастливи от прогреса тук. Днес ние потвърдихме план за излизането на пет ААА игри в тази фискална година, но разбира се ще продължим да наблюдаваме ситуацията отблизо, в това число и за тези две заглавия, които се очаква да се появят през последната четвърт на настоящата година. Има известен риск, една от тези игри да бъде забавена за фискалната 2022. Но, както вече споменахме на няколко пъти, ако вземем подобно решение, ще го направим за дългосрочната ценност на играта“, обяснява Дуге. По време на изнасянето на доклада беше потвърдено също така, че по-късно тази година – през септември – ще се състои второ издание на Forward.

Междувременно се разбра също така, че две от предстоящите игри на студиото – Watch Dogs: Legion и Assassin’s Creed Valhalla – ще дойдат на стандартната цена от $59.99 за новото конзолно поколение. Както знаете, напоследък се коментира широко предположението, че игрите за PS5 и Series X ще се появят на по-висока от стандартната цена – на $69.99. Запитани за това, дали това ще е валидно и за игрите, които ще се появят през 2021, от Ubisoft са отказали да коментират.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари