Ubsoft представи специално Assassin’s Creed Origins/Rainbow Six Siege издание на Xbox One S

0
194

Освен, че представиха PC изискванията за Assassin’s Creed Origins, тази седмица Ubisoft анонсираха чудесен подарък за феновете на студиото и майкрософтската конзола Xbox: специално издание на Xbox One S, идващо с даунлоуд кодове за Assassin’s Creed Origins и Rainbow Six Siege. Става дума за модела на One S с 1TB диск, като продажбите на специалния пакет тръгват от 27.10, датата, на която излиза и Origins.

Офертата на студиото идва и с едномесечен предплатен абонамент за Xbox Game Pass, даващ ви достъп, както до богатия каталог на Xbox One, така и до списъка с Xbox 360 игри, които имат обратна съвместимост с последната конзола на Microsoft. Цената на целия пакет ще е $349.

Assassin’s Creed Origins е завръщане на Ubi към обичаната от мнозина поредица, предлагайки ви да се потопите в света на Древен Египет. Играта ще предложи изцяло нова история и обстановка, както и най-големия свят в сериите за асасина.

Отново тази седмица, студиото и рекламната агенция Heat обявиха, че започват да публикуват супер забавни анимирани серии по повод излизането на играта, които съчетават чудесна анимация, много хумор и действителен геймплей от играта. Озаглавени Tales from the Tomb, 10-те забавни кратки филмчета ще ви запознаят, както с мистичния свят на Древен Египет, така и с всичко, което искате да знаете за Assassin’s Creed Origins. Може да видите първото от планираните десет видеа по-горе.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за