Ultima IV се завръща като Ultima Forever за PC и iPad

0
22

Свободна за ползване, преработена RPG версия на играта идва за PC и iPad.

Ако осемте добродетели Честност, Състрадание, Храброст, Справедливост, Жертвоготовност, Чест, Духовност и Смирение (the eight virtues of Honesty, Compassion, Valor, Justice, Sacrifice, Honor, Spirituality, and Humility) значат нещо за вас, значи и вчерашния анонс, че BioWare пуска преработена версия на Ultima IV, определено ви засяга.

Ultima Forever: Quest for the Avatar обещава да е „чудесно реставрирана“ версия на оригинала от 1985-та, която ще е свободна за игра на PC и iPad с поддръжка на кръстосана платформа, която ще позволява кръстосана игра с различни устройства. Играчите ще бъдат воини или магьосници в куеста, преразказан, както е наречен в прес съобщението, „със запазената марка на BioWare в разказването на истории“. Това най-вероятно ще рече, че ще има доста избори по време на играта, повечето от които ще водят до едно и също място, само че по различен път.

Разработката е работа на BioWare Mythic, екипът, който стои зад Dark Age of Camelot, но според Пол Барнет от ЕА, че играта няма да бъде ММОG (Massively multiplayer online game – т.е. се играе онлайн от много хора едновременно). Вместо това той сравни Ultima Forever с игрите за един човек или ролевите игри (RPG) за малко хора, като Gate and Dragon Age на Baldur. Що се отнася до монетаризацията на играта, екипът планира първоначално да продава предмети, които нямат особена тежест като златни галеони и по-големи летящи балони с горещ въздух, за да компенсира това, че подарява основната игра. „Няма да продължаваме да ви ръчкаме за пари; просто ще ви оставим на мира“, каза той и с думите си предизвика усмивките на много.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари