Освен като създатели на качествени видеоигри, Ubisoft са известни и със страхотната работа, която вършат от маркетинговия и рекламен отдел на компанията. Доказателство за това са множеството временни безплатни оферти на студиото, с които привличат все повече хора, които да купят това, което пробват безплатно. Наред е за поредното безплатно предложение на Ubi, но този път не става дума за актуално заглавие от техния каталог, а за нещо повече от това.

Ще може да изпробвате напълно безплатно за седмица абонаментната услуга на компанията Uplay Plus. Каталогът на услугата е впечатляващ с над 100 игрови заглавия, включващ, както архивни игри, така и актуалните проекти на студиото, сред които всички излезли игри от сериите за асасина, включително Assassin’s Creed Odyssey, Ghost Recon Breakpoint, The Division 1 и 2, Rainbow Six Siege, Anno 1880, Far Cry поредицата и други, а заедно с тях и допълненията, излезли към тях.

Uplay Plus беше разкрита миналото лято и идва на цена от $14.99 на месец, предлагайки широк избор от игри на Ubisoft и DLC пакетите, излезли за тях.

Междувременно на сайта на магазина на Ubisoft тече кампания с намаление на заглавия на студиото. Акцията е част от събитията, свързани с Forward, голямото дигитално събитие на Ubi, което започва утре. Що се отнася до намалените игри, то предложенията са наистина страхотни, особено, ако съобразно нашия съвет се вгледате в онези скъпи, луксозни издания, включващи куп съдържание и за които в нормална ситуация бихте се изръсили доста. Акцията продължава до 20-ти юли.

4 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари