Valve продължава опитите за популяризиране на Artifact чрез втора бета

0
1233

Преди около година Valve представи своята инвестиция за милиони долари Artifact, предназначена да се конкурира с видеоигри като Hearthstone. За съжаление обаче заглавието така и не получи очакваното внимание. Затова през март миналата година компанията реши да замрази целия проект с цел „преобмисляне на решенията около гейм дизайна, монетизацията, социалното преживяване...“. Очевидно обаче Valve не се е отказала от своята идея и това лято ще направи още един опит да привлече фенове за Artifact.

За целта ще се проведе втори бета период, за който вече са отворени записванията. Новината беше разкрита чрез публикация в Twitter. Включилите се в първите тестове имат предимство пред другите и вероятно първи ще бъдат включени в новата бета. Valve възнамерява да им изпрати имейли следващата седмица, подканвайки ги да изследват новата Artifact. Компанията сподели в изявление:

„Ще използваме лотарийна система, с която ще изпращаме покани към предявилите желание да участват. Достъпът до бетата ще остане ограничен, докато не изясним записванията на играчите от оригиналната бета. Комуникацията за играта остава отворена през целия период на протичане на бетата“.

В поредните си тестове Valve ще въведе нов геймплей с нови и по-добре балансирани герои. Някои режими на игра ще останат заключени на първо време, като турнирите.

Не е ясно кога и дали Valve ще пристъпи към отваряне на бетата към повече потребители. Компанията твърди, че иска да направи някои предварителни експерименти и анализи, преди да пристъпи към по-обширен дебют.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари