Vanguard: Normandy 1944 влезе в Steam Early Access

0
114

След като не успяха да спазят обещаното и да публикуват в Steam Early Access Vanguard: Normandy 1944 в рамките на миналата година, Pathfinder Games обявиха, че играта вече е достъпна там.

Разработена с помощта на CRYENGINE, Vanguard: Normandy 1944 се отличава от множеството военни шутъри с реализма на визията си и вниманието към детайла на Pathfinder. Както и се разбира от заглавието, Vanguard ви отвежда към началото на настъплението на съюзниците във Втората световна война – 06.06.1944. „Атакувайте Нормандия, като част от уважаваните британски командоси, превземете и задръжте ключови цели с елитната Шеста военновъздушна или удръжте линията в ролята на безпощадния Вермахт в този тактически мултиплейър“, гласи анонса на играта.“В игровия режим Raid, всеки живот е от значение: запазете позициите си в качеството си на защитници, превземайте вражеските позиции с вашия отряд и останете живи на всяка цена, за да задържите целта. Ако искате нещо друго, атакувайте целите, напредвайки с другарите си, притискайте съперника и унищожете защитниците, за да завземете целите“, продължават Pathfinder.

Освен фотореалистичната визия на Vanguard, Pathfinder работят съвместно с историци с цел да предадат и най-малкия детайл, така, както е запомнен – от униформите и цялостното снаряжение, балистиката, изключително внимание към звука, нива, базиращи се на реални локации, възстановени от архивни фотографии, въздушни снимки и посещения на екипа на място – всичко това, за да бъде доставено най-доброто преживяване за играещите, които ще се потопят в най-критичните моменти на ВСВ.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари