10.7 C
София

Victor Vran влезе в Steam Early Access

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Екшън ролевата игра Victor Vran вече е част от Steam по програмата Early Access, предлагайки първи поглед върху предстоящото заглавие от студиото Haemimont Games, известно със своята стратегическа поредица Tropico.

Това става значително по-рано от първоначално предвиденото и показва, че работата по играта напредва с добро темпо.

Играта ще получи чести ъпдейти, докато е в Steam Early Access, които постепенно ще добавят нови функции и съдържание. Цената на Victor Vran е 20 евро, а онези, които искат да си я купят по-рано, ще получат съответната отстъпка.

Така например, през следващата седмица играта ще се продава с 25 процента намаление.

„Смятаме, че Early Access е начин да работим съвместно с геймърската общност, за да направим играта максимално добра и да получим обратна връзка за бъговете и впечатлението на играчите“, се казва в съобщението, придружаващо появата на Victor Vran.

Само с едно кликване на мишката играчите могат да харесат, отрекат или коментират дадена функция, а след това разработчиците ще вземат предвид събраната информация при изготвянето на следващия ъпдейт.

Онези, които гласуват доверие на Victor Vran в Early Access фазата ѝ, ще получат ексклузивния костюм Wanderer като жест към ранната им подкрепа. Той отключва уникален външен вид за вашия герой, но няма да дава предимства по отношение на геймплея.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини