Извод – разработването на VR ексклузиви е съмнителна работа. Първоначално изготвяна само за шлемове за виртуална реалност, играта Star Trek: Bridge Crew се прочу с ужасното неудобство при контрол на камерата. Сега обаче заглавието е отворено за всички притежатели на персонални компютри, не само за VR контингента. От друга страна, специалният Non-VR пач като допълнение добавя и поддръжка за смесена реалност на Windows, което вече е чест подход при много разработчици.

Тъй като за редовния видео режим компютрите ще трябва да генерират само едно изображение, Star Trek: Bridge Crew изглежда работи доста по-добре без виртуална реалност, позволявайки ви да се наслаждавате на по-усъвършенствана графика. Все пак разработчикът твърди, че с по-мощна машина с достатъчно способна видеокарта (и достатъчно пари) това няма да е проблем и на Oculus Rift и HTC Vive шлемовете.

Тъй като Star Trek: Bridge Crew се описва като сравнително социална игра, новият ъпдейт позволява безпроблемната игра между VR играчите и тези на редовен режим. Все пак трябва да се има предвид, че заглавието напоследък не се радва на особена популярност, като средно на него играят по 20 човека на ден в Steam платформата.

Ubisoft сега предлага Star Trek: Bridge Crew на половин цена като част от зимната разпродажба в Steam, като играта е достъпна само на Windows компютри.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари