VR играта Paper Beast излиза за PC тази година

0
90

Paper Beast излезе миналата година под формата на Playstation exclusive и съществуването на тази игра се основава на забележителна предпоставка – светът в нея е изграден на базата на “изгубен код и забравени алгоритми, които са се натрупали в рамките на десетилетия в интернет.” Заглавието е дело на Ерик Чахи (Pixel Reef), още познат с разработки като Another World и From Dust. Изглежда, че Paper Beast наследява някои от характерните черти на останалите две игри.

Paper Beast ви позволява да оформяте терена, да контролирате потока на реките и да си взаимодействате с мистериозните жители на света. Приключенския режим включва пъзели и история, макар, че по-вълнуващата част е в лицето на sandbox режима, където можете да манипулирате околната среда благодарение на богат набор от инструменти.

След едногодишен Playstation ексклузивен период, Paper Beast се разгръща за по-широка аудитория, давайки възможност на PC потребителите да вкусят от геймплея през лятото. Играта ще бъде достъпна в Steam, Oculus Store и Viveport, като имате предвид, че е съвместима с HTC Vive, Oculus Rift / Rift S и Valve Index.

PC версията ще предложи на играчите нови функции, по-красива графика и поддръжка на продължително движение. Вижте трейлъра по-долу:

Paper Beast обещава вдъхновяващо и успокояващо преживяване, което предизвиква твореца в играчите.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари