Warhammer: Chaosbane излиза това лято

0
93

Ако сте почитатели на света на Warhammer, то знайте, че се подготвя поредната игра от него. Този път става за екшън ролева игра, която се издава от Bigben Interactive и се разработва от Eko Software.

Warhammer: Chaosbane, както е името ѝ, ще е в изометрично hack-and-slash заглавие в Diablo стил и се очаква да се появи в началото на лятото – на 04.07 за конзоли и PC. Преди официалния ѝ дебют са планирани и два бета теста. Вече може да направите и предварителна поръчка на Warhammer: Chaosbane, което ви осигурява място в споменатите тестове. Първият от тях ще се проведе през март, а вторият – през април.

Warhammer: Chaosbane беше анонсирана през миналото лято и нейния свят ще се стори познат, както на общността на Diablo, така и на феновете на последните игри от света на Warhammer, като да речем Warhammer 40,000: Inquisitor—Martyr.

Играта ще ви позволи да изберете един от четирима герои от различни класове, като всеки от тях идва със своите роли и умения.

„В свят, разкъсван от война и доминиран от магия, вие трябва да се изправите срещу пълчищата на хаоса. Играейки сам или с приятели в кооперативен режим, изберете един герой от възможни четири класа и се подгответе за епични битки, печелейки някои от най-могъщите артефакти на Стария свят“, гласи анонса на Warhammer: Chaosbane.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за