Обичате ли плъхове? Да, предполагам какъв е отговора на повечето от вас, но в случая става дума за тези от Warhammer: Vermintide 2. И тези, които са в играта на Fatshark са злобни и хищни същества, но са и облечени, въоръжени и ходят на два крака. А да, и си умират да ви прегризат гърлото. Ако досега сте гледали само playthrough клипове в YouTube или сте чели възторжени отзиви за играта и сте се чудили струва ли си, то от днес до неделя може да получите отговор на този и други въпроси, тъй като създателите на играта обявиха в Steam безплатен уикенд за игра на Warhammer: Vermintide 2.

Освен, че ще може да играете безплатно Warhammer: Vermintide 2, то по време на този период (от днес до 24-ти) ще получите и намаление от 75% от цената на играта в Steam, така че ако това, което ви вижда ви радва, ще може да си направите един качествен предколеден подарък.

„Verminitide е визуално зашеметяваща и разтърсваща екшън игра, която прекрачва границите на кооперативния жанр от първо лице. С действие, което се развива по време на апокалиптичните Последни дни на времето на света на Warhammer. Играта представя мрачните, кървави и извратени сили на Хаоса като вражеска фракция. Сред другите нови характеристики тук са 15 нови героически кариери, нови среди, таланти и нашата собствена Heroic Deeds система“, гласи анонса на играта.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари