Warzone ще бъде свързващото звено, което включва различни аспекти от поредицата на Call of Duty

0
170

Не е изненадващо, че нашумелия battle royale екшън Call of Duty: Warzone няма внезапно да изчезне от полезрението на геймърите, след като поредицата се придвижи по-напред и остави Modern Warfare зад гърба си. Все още не е ясно как Activision ще адаптира следващите попълнения, но очевидно различните “подраздели” на франчайза ще оставят своя белег в света на Warzone.

В момента Warzone представлява отклонение в поредицата, което събира всички съставни части от осъвременената версия на Modern Warfare. Като повечето игри, Call of Duty е преходно заглавие и не след дълго играчите ще се насочат към нещо ново. Warzone обаче иска да прекъсне този порочен кръг.

Warzone: Единствената константа в семейството на Call of Duty

“В момента се намираме в непозната територия”, споделя Тейлър Куросаки (режисьор на Infinity Ward, който отговаря за историите към Infinite Warfare и Modern Warfare) пред GamerGen. “Call of Duty се движи в постоянен ритъм от толкова много години и Warzone ни накара да преосмислим как точно да пускане ново съдържание и как да го интегрираме. Call of Duty е същински жанр сам по себе си, с различни разклонения, но всички те са свързани по някои начини. Warzone ще бъде свързващото звено, което включва различни аспекти от поредицата на Call of Duty. Ще бъде наистина много яко да проследим как разнообразните подраздели идват и си отиват, но Warzone ще бъде единствената константа.”

Куросаки и творческия директор на Raven Software Еймос Ходж също засегнаха и непосредственото бъдеще на играта, засягайки съдбата на опцията за игра в екип от двама (Duos mode), която се появи в Plunder, но не и в основния режим. Все още няма обявена дата на излизане, тъй има неща, които трябва да бъдат “доизкусурени”, но това ще се случи в края на краищата. 

Освен това, в интервюто става ясно, че следващия сезон ще разреши някои мистерии, които по-наблюдателните играчи успяха да открият във Verdansk. В края на краищата с времето ще се присъединяват нови оперативни единици, оръжия, облици и други вълнуващи неща. 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари