Watch Dogs 2 ще ви изненада, твърди Ubisoft

7
5

Watch Dogs 2 има потенциалът да стане „една от най-продаваните игри на Ubisoft за всички времена“, дръзко прогнозира шефът на френската компания Ив Гилемо.

По думите му, екшънът с отворен свят ще „изненада играчите с новия си тон“ и Watch Dogs 2 се очертава като най-голямата игра в каталога на издателя за близкото бъдеще.

„Играта ще предложи иновативна хакерска механика и нямаме търпение да ви покажем повече“, казва Гилемо.

Засега оглавяваната от него компания все още не е обявила кога точно ще излезе Watch Dogs 2, но е вероятно да предположим, че премиерата ѝ ще бъде през октомври или ноември, когато по традиция излизат Assassin’s Creed игрите, но такава тази есен няма да има.

Оригиналната Watch Dogs излезез през май 2013 г. за PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3 и PC, а половин година след това се появи и Wii U порт. Платформите на продължението все още не са обявени.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
AzhenAgentpat™urkqsrk Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Значи че ще е най-големия боклук , тоя как изобщо има наглостта да говори така ?

Agentpat™
Agentpat™

С какво ще ни изненада? С новите си бъгове ли?

urkqsrk
urkqsrk

Watch dogs е една от малкото игри, които предлагат нещо ново и различно. И какво те кара да говориш за бъгове? Твоята некомпетентност отдавна си е проличала, моля те не се обаждай с глупавите си малоумни коментари лишени от всякаква истинност.

Agentpat™
Agentpat™

Ако обичаш, си задръж мненийцето за себе си, защото некомпетентния тук си ти! Само за игри не ме закачай, защото нито си ми на игрите, нито на опита ми в тях!

urkqsrk
urkqsrk

Брей говоря си с ветерана на CS. Какво разбираш ти от игри освен смотани шутъри без никаква история?

Agentpat™
Agentpat™

За пореден път показваш, колко не си в час и колко не познаваш, този за който говориш. Както и да е де…Лай си, не ми пречиш! С комплексирани дечковци не мисля да се занимавам.

urkqsrk
urkqsrk

Да по добре да прекараш още едно денонощие в матрицата, за ко ти е социален живот?