Watch Dogs Legion: ще можем да контролираме всеки един персонаж – официална информация

0
248

Вчера разгледахме наличната информация за идването на третата част от поредицата Watch Dogs, с усещането, че нещо голямо се задава. Ами днес това се случи.

Заглавието на следващата част ще е Legion. От Kotaku потвърждават това след като обява в Amazon UK на Ubisoft разкри новата вест. Както и предположихме, действието най-вероятно ще се развива в Лондон. Новото нещо е, че тя ще има голям потенциал за преиграване, ако всичко се случи правилно.

В обявата за PS4 играта е посочено, че може да се играе с всички персонажи. Всеки, който срещаме в отворения свят, ще разполага със собствен глас, анимации, характер и външен вид. Това ще се случи благодарение на нови геймплей системи.

Според Kotaku, събитията от играта ще се развиват по различен начин, в зависимост от героя, който сме избрали. Веднага се заговори, че толкова сложна система може да принуди разработчиците да отложат играта поне един път. Вместо да направят историята, озвучаването и всичко останало за един герой, те ще трябва да го направят за доста повече.

Ако от Ubisoft успеят да се справят с това, без да претупват персонажи с недоизпипани анимации и несполучлива история, тази механика може да е революционна.

Вероятността за големи разкрития по време на идващото след дни E3 става все по-голяма. Очакваме да разберем повече и преди това. Течовете на информация за творения на Ubisoft не са нещо необичайно.

Как ви се струва до сега?

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари