What Remains of Edith Finch ще е безплатна в Epic Store следващата седмица

0
259

Epic Games Store, наскоро разкритият от създателите на Fortnite дигитален магазин, обяви следващата игра, която ще предлага безплатно. Както знаете, магазинът отвори с примамлива отстъпка за разработчиците, които искат да предлагат продуктите си там, както и с анонса, че ще предлага по две видеоигри безплатно на месец. Следващото заглавие по тази програма е What Remains of Edith Finch на Giant Sparrow (Unfinished Swan). Тя ще се предлага безплатно от 10-ти до 25-ти януари.

Магазинът на Epic, който стартира в края на миналата година, вече предложи две игри за безплатно сваляне – Subnautica и Super Meat Boy, класическият платформър от 2010, който все още може да свалите безплатно. За разлика от други платформи, които предлагат безплатни игри, като например магазините на Sony и Xbox, тук не се изисква абонамент. Просто трябва да свалите и инсталирате клиента на Epic Games Store.

What Remains of Edith Finch излезе през април 2017 и макар да попада в не толкова популярната категория walking simulator, играта привлече внимание с начина на поднасяне на историята си, своя сюжет и прекрасна визия. Играта на Giant Sparrow ви представя Едит Финч, която се запознава с трогателната история на членовете на нейното семейство и тяхната нещастна съдба.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари