Workers & Resources: Soviet Republic влиза в Steam Early Access тази седмица

0
88

Известни най-вече с Air Conflicts сериите, словашкото студио 3DIVISION обяви, че тяхната следваща игра, Workers & Resources: Soviet Republic ще влезе в Steam Early Access утре, като се очаква да остане там между 12 и 14 месеца. Студиото ще използва ранния достъп за обратна връзка с потребителите на Steam, за да подобрят свършеното от тях дотук. Играта обаче няма да влезе в някаква орязана версия на оригиналния продукт, а ще притежава всички характеристики, които студиото вече е планирало да присъстват във финалната версия на играта.

Workers & Resources: Soviet Republic изглежда извънредно любопитно. Играта ще ви върне към комунистическата ера, представяйки ви икономически симулатор, в който вие ще трябва да управлявате ресурсите и да развивате една държава в условията на мрак и тоталитаризъм.

„Управлявайте всички аспекти на вашата собствена република с планова икономика, в това число добив на ресурси, производството на стоки, строителство, инвестициите и вашите поданици. Създайте ваши собствени индустриални комплекси, товарни и разтоварни станции, складове и фабрики. Изградете инфраструктурата и управлявайте трафика – пътищата, жп линиите, тротоарите, връзките. Поставете и свържете с находчивост вашите фабрики, къщи и складове и направете връзките между тях възможно най-ефективни. Планирайте и изградете жилищните райони с всичко, от което се нуждаят вашите поданици за щастлив живот, като кина, детски площадки, развлекателни заведения и магазини. Изпращайте хората да копаят въглища, желязо и други природни ресурси или ги пратете на полето, за да приберат реколтата, вкарайте ги във фабриките, за да произвеждат стоки“, гласи част от анонса на играта.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за