World of Warcraft: Shadowlands влиза в алфа тестове тази седмица

1
268

Осмият експанжън на World of Warcraft: Shadowlands, който се очаква да излезе по някое време през лятото, ще влезе в затворена алфа тест фаза тази седмица, обяви Blizzard. Не е изненадващо, че поканите за тестовия период ще са доста ограничени, като най-вече дългогодишните играчи, чиито акаунти са активни и в “добро състояние” ще са сред първите, които ще имат шанса да изпробват новостите и да се докоснат до неща, които студиото все още не е огласило публично.

В блог публикация режисьора на играта Айон Хазикостас обяви наближаващите алфа тестове и разясни някои детайли по отношение на това какво да очакват играчите веднага щом Shadowlands отвори врати. Тъй като експанжъна е в разработка, тестовете ще бъдат ограничени до началната зона (Bastion) и кореспондиращата за нея тъмница The Necrotic Wake.

Той допълва, че по-късно този месец ще се появят още нови зони в лицето на Revendreth, Torghast и Tower of the Damned, като останалите ще бъдат добавени поетапно във времето. Веднага щом по-голямата част от нови функции и зони бъдат добавени през алфа периода на Shadowlands, сървърите ще бъдат изчистени, което ще доведе началото на бета фазата, която ще даде шанс по-голям брой играчи да се присъединят към тестовете.

Shadowlands беше обявен по време на BlizzCon 2019 и на пръв поглед изглежда обещаващ, имайки предвид, че Blizzard са обърнали по-голямо внимание на критиките, които играчите отправиха по адрес на Battle for Azeroth (седмият експанжън на популярното MMO). 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари