Worms W.M.D. с премиера в края на август

0
34


Щурите червяци нахлуват в края на август. Това стана ясно след като Дани Спитери от Team17 съобщи на блога на PlayStation, че Worms W.M.D. ще превземе света на 23.08. за платформите на персонални компютри, PS4 и Xbox One.

Освен стандартните оръжия (ако може да използваме тази дума) за симпатичните слузести воини, може да бомбардирате враговете си с пуйка пълна с динамит, да им спуснете с въже козел или да ги раздвижите в смъртоносния ритъм на дъбстепа с Dubstep Gun пушката. Това ще стане възможно, ако направите предварителна поръчка на играта, защото тогава ще получите изключителния All-Stars пакет, основаващ се на набор от игри, като Rocket League, Goat Simulator, PAYDAY 2, Saints Row IV, Broforce, зомби-приключението Unturned, Saints Row IV, Orcs Must Die! Unchained и др.

Освен този пакет ви очакват 30 нива с повишаваща се трудност, куп нови и стари оръжия, нови превозни средства и още ново съдържание и характеристики, с които да изгубите десетки дни заедно с вашите приятели в смях и забава.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за