Xbox 720 излиза за следващата Коледа?

4
13

Сайтът Bloomberg публикува информация, според която Microsoft са подготвили следващото си поколение конзола Xbox за догодина. „Xbox 720“, както медиите наричат този бъдещ продукт, би трябвало да се появи на пазара точно преди коледните и новогодишни празници през 2013 година, около американския Ден на благодарността, който се чества през последната седмица на ноември.

Цитираните от Bloomberg анонимни източници смятат, че Microsoft ще разкрият за първи път съществуването на конзолата около гейм изложението Е3, което се провежда през юни. Възможно е също така те да посветят индивидуално събитие на представянето на следващата версия на популярната си конзола. Част от западните технологични медии са се опитали да изкопчат информация от Microsoft, но те са отказали да коментират слуховете.

Други източници като Xbox World, например, от доста време насам обсъждат бъдещата конзола въпреки факта, че съществуването й не е потвърдено от производителите й. Те смятат, че Xbox 720 ще има спецификации като: Kinect 2.0, Blu-ray драйв, подобрен контролер и A/V порт за гледане и записване на телевизионни предавания.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари