Публикувана през 2016, XCOM 2 успя да се превърне в една от най-добрите стратегически игри, излизали в последните години. Благодарение на своя предизвикателен и изключително добре направен стратегически геймплей, играта успя да отговори на стандартите на завръщането на поредицата с XCOM: Enemy Unknown. А сега, след като вече е достъпна за персонални компютри и конзоли, XCOM 2, сега и собствениците на iOS устройства получават възможността да се борят срещу хитрите извънземни.

Feral Interactive анонсира тази седмица, че XCOM 2 Collection ще излезе за iOS устройства на 06. 11.2020. Анонсът дойде и с трейлър, който показва вида, в който идва играта за iPhone и iPad и основните елементи на интерфейса ѝ, както и геймплей.

XCOM 2 Collection за iOS ще включва оригиналната игра и всички DLC пакети, излезли за нея досега. По-точно, това включва пълната кампания на War of the Chosen, заедно с допълненията Shen’s Last Gift, Anarchy’s Children, Alien Hunters и Resistance Warrior Pack.

За последно XCOM 2 се появи за Nintendo Switch през май месец в издание, включващо всички допълнения и DLC-та. Отделно от това, заедно с XCOM 2 Firaxis публикуваха за Switch BioShock и Borderlands сериите. В момента XCOM 2 е достъпна за PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac и Линукс..

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари