Google Duo 130.0 – Video Calling

7
5631

Google Duo приложение за видео разговори, което изумява със своята тясна насоченост – то работи само на мобилни телефони и е само за двустранни разговори и  конферентни връзки.

За разлика от почти всяка друга чат услуга, Duo изисква само телефонен номер, за да започнете да го използвате. Разбира се, за да работите с приложението, човекът отсреща дори не е необходимо да го има има инсталирано. Интерфейсът е изключително опростен и няма да ви затрудни с излишни бутони и настройки.

Google Duo работи както на Android телефони, така и на iPhone. При инсталацията приложението взима номера на телефона от SIM картата и автоматично изпраща SMS за потвърждение. Не е нужно да създавате специален акаунт или списък с контакти – Google Duo използва контактите в телефона ви.

Новост в приложението е функцията Knock Knock, която работи само под Android. Когато получите обаждане, виждате на живо човека, който ви звъни, още преди да сте вдигнали. Целта е да се избегнат досадните начални реплики при повечето разговори: „Там ли си?”, „Чуваш ли ме?”, „Виждаш ли ме?” и т.н.

Предвидливо Knock Knock работи само при позвъняване от човек, който е във вашия списък с контакти, така че няма опасност от натрапници.

Приложението автоматично понижава или повишава качеството на картината и звука в зависимост от скоростта на връзката. Докато говорите, можете да преминете от Wi-Fi към мобилни данни без притеснение, че връзката ще се разпадне.

Промени в Google Duo 130.0:

• Make group video calls with up to 32 people

• Share and join group calls with a link

• Take photos of your video calls

• Try doodles, masks and fun effects with Family mode (Sign-in required with a Google account)

Официална страница
Изтегли: Google Duo 130.0 за iOS
Изтегли: Google Duo 130.0 за Android

2.5 6 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари