Google Duo 65.0 – Video Calling

5
3136

Google Duo приложение за видео разговори, което изумява със своята тясна насоченост – то работи само на мобилни телефони и е само за двустранни разговори (не могат да се правят конферентни връзки).

За разлика от почти всяка друга чат услуга, Duo изисква само телефонен номер, за да започнете да го използвате. Разбира се, за да работите с приложението, човекът отсреща дори не е необходимо да го има има инсталирано. Интерфейсът е изключително опростен и няма да ви затрудни с излишни бутони и настройки.

Google Duo работи както на Android телефони, така и на iPhone. При инсталацията приложението взима номера на телефона от SIM картата и автоматично изпраща SMS за потвърждение. Не е нужно да създавате специален акаунт или списък с контакти – Google Duo използва контактите в телефона ви.

Новост в приложението е функцията Knock Knock, която работи само под Android. Когато получите обаждане, виждате на живо човека, който ви звъни, още преди да сте вдигнали. Целта е да се избегнат досадните начални реплики при повечето разговори: „Там ли си?”, „Чуваш ли ме?”, „Виждаш ли ме?” и т.н.

Предвидливо Knock Knock работи само при позвъняване от човек, който е във вашия списък с контакти, така че няма опасност от натрапници.

Приложението автоматично понижава или повишава качеството на картината и звука в зависимост от скоростта на връзката. Докато говорите, можете да преминете от Wi-Fi към мобилни данни без притеснение, че връзката ще се разпадне.

Промени в Google Duo 65.0:

Bug fixes and product improvements

Официална страница
Изтегли: Google Duo 65.0 за iOS
Изтегли: Google Duo 65.0 за Android

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мартин
Мартин

„…за да работите с приложението, човекът отсреща трябва също да го има инсталирано…“
Това вече не е така, достатъчно е да имате не много стара версия на Google Play Services (каквато имат повечето телефони с Android), и можете да получите обаждане и да разговаряте чрез Duo, дори да го нямате инсталирано. Същото важи и за другото приложение на Google за чат – Allo.

Marian
Marian

Мартинччоооо пише :цитирам ,,…за да работите с приложението, човекът отсреща трябва също да го има инсталирано…“край на цитата .Какво пише в статията обаче ,цитирам:…Разбира се, за да работите с приложението, човекът отсреща дори не е необходимо да го има има инсталирано…край на цитата .Като четеш нещо ,осмисли го.Аз питам ,кое те накара да изопачиш изречение в статията ?Това което си писал в последствие е вярно!

AxOx
AxOx

Хубава програмка, но доколкото си знам Гугъл ще го блокират за всеки телефон и таблет над 2 години…. Аман от този тип програми дето те карат да хвърляш пари на вятъра всяка година.
Програмите днес и ОС са направени не да ни служат, а да ни направят заложници за да плащаме. Както мастилата на принтерите са по-скъпи от принтерите, така и производителите на ОС сега си правят нов хардуер и ни принуждават да го копуваме с извинение, че тяхната ОС и програма се нуждаела от обновяване иначе няма да работи.

Лъскай на Путлин
Лъскай на Путлин

Софтуерът е безплатен, парите идват от личните ти данни.

AxOx
AxOx

Безплатна е програмата, прав сте, но ни карат да си сменяме телефона, защото спират поддръжката… То и Уин ХР си работи перфектно ако го поддържат, но защо ще си купиш нов компютър или ОС, ако стария работи?