Бонус разговори за първите клиенти на Voicer от Макс

0
47

Иновативната гласова услуга навърши 1 година

Телекомуникационният мобилен оператор Макс отбелязва първата годишнина от стартирането на OTT гласовата услуга Voicer. По този повод компанията дава на всички активни клиенти на Voicer, които са закупили стартов пакет в първия месец след старта на услугата, баланс за разговори на стойност 5 лв. с валидност 360 дни.

 „През изминалата една година над 8000 човека са започнали да използват Voicer. Новата гласова услуга се наложи като удобна алтернатива на стандартния мобилен глас на ниска цена и то с отчитане до секунда. Много хора го ползват за разговори в чужбина. Любопитен факт е, че топ 5 държавите, към които се провеждат разговори през Voicer, са Германия, Великобритания, Франция, Италия и Румъния. Те съставляват 57% от всички разговори през Voicer. Това показва, че едно такова OTT решение, при това на ниска цена, влияе положително на потребителското поведение и хората се чувстват спокойни да водят международни разговори от български мобилен номер“ – коментира изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.  

Voicer е предплатена гласова услуга, която е достъпна на смартфони или таблети с Android и iOS, и беше пусната от Макс през есента на 2015 г. Използва се през софтуерно приложение и предлага качествени аудио и видео разговори, изпращане на видео и текстови съобщения през всяка налична интернет връзка – 4G, 3G или Wi-Fi. Голямо предимство на гласовата услуга Voicer е отчитането на секунда, като точното отчисление от сметката може да се провери веднага след приключване на разговора. Една минута към всички мобилни и фиксирани мрежи в България през Voicer струва 5 стотинки, а към държави от Първа международна група – 10 стотинки. Voicer може да се използва с номер от номерационния план на Макс (започващ с +359 999) или с пренесен такъв от друг български оператор. Всеки потребител може да инсталира приложението на до 5 крайни устройства.

През февруари 2016 г. Макс представи Voicer на мобилния конгрес в Барселона, демонстрирайки предимствата и бъдещите планове за развитие. Оттогава Макс се стреми да развива функционалностите на Voicer и в бъдеще може да се очакват нови приложения на услугата.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари