В месеца на учениците VIVACOM прави технологиите още по-достъпни

1
207
„Бъди в час, а не в чат” – е посланието на телекома към учениците
за началото на учебната година

Технологиите могат да направят прехода от лятната ваканция към учебния процес много по-приятен и плавен. Освен за сърфиране в мрежата и забавление, те могат да бъдат полезен инструмент в обучението, като дават достъп на ученици, учители и родители до разнообразни дигитални източници на информация, интерактивни образователни платформи и приложения за по-лесно усвояване на уроците.

VIVACOM посреща месеца на учениците с атрактивните оферти за мобилни устройства, с които цели повече деца да получат достъп до съвременните технологии, за да ги използват за по-качествено образование.

Три модерни смартфона

от семейството на Samsung ще предлага телекомът с отстъпки през септември. В помощ на учениците, с голям дисплей, ясни и детайлни образи и голяма памет идват Galaxy A6+ на цена от 17,98 лв. на месец, Galaxy A6 – за 15,58 лв. на месец и Galaxy J6 – на цена от 13,98 лв. на месец. Цените са в комбинация с тарифен план Smart L+ който осигурява 6 000 МВ за сърфиране в интернет. А за да са спокойни родителите, планът включва и неограничени минути, с които децата могат да им се обадят във всяка ситуация.

Добър помощник в учебния процес е и таблетът,

който осигурява по-голям екран за гледане на видео уроци, например. Този месец VIVACOM дава избор между Samsung Tab A 10.1” – за 9,98 лв. на месец, Huawei Mediapad T3 8” за 4,98 лв. на месец и Lenovo Tab 4 7” – за 1,98 лв. на месец. И трите варианта са в комбинация с план i-Traffic L+, който включва 10 000 МВ на максимална скорост – достатъчно както за забавление, така и за обучение.

За най-малките ученици и техните родители VIVACOM предлага три варианта на „умни” часовници Myki: Watch с цена от 1,98 лв. на месец, Touch – с допълнителна каишка за 3,98 лв. на месец и първият 3G модел – Junior с цена от 5,98 лв. на месец. Часовниците Myki се грижат родителите да бъдат сигурни за децата си, а най-малките да могат винаги да се свързват лесно и бързо с близките си. Цените са в комбинация с план Smart S+, който осигурява 200 минути за разговори с всички мрежи у нас, както и 200 МВ на максимална скорост.

И през септември VIVACOM продължава да се фокусира върху образованието в много направления – както чрез социално-отговорни кампании за дигитализация на българското училище като „Образование 4.0”, така и с продуктови и търговски оферти, улесняващи достъпа до качествено и модерно обучение. Телекомът предлага голямо разнообразие от устройства във всички ценови категории, за да даде възможност на повече деца да имат достъп до полезните технологии и съветва „Бъди в час, а не в чат“.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
шитфон Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
шитфон
шитфон

Стига сте зомбирали децата с шитфони. Дете под 12 години не трябва да ползва шитфон.