Детски часовник с подарък – ученически принадлежности от VIVACOM

0
346
За всички родители, които искат да зарадват по-малките членове на семейството с интерактивен подарък, VIVACOM има подходящо решение: детски часовници MyKi Junior

Модерното устройство само за VIVACOM е двуцветно в сиво и оранжево, с подарък допълнителна каишка и куфарче с принадлежности за училище.

Така само с една покупка децата ще са готови за първия учебен ден, а родителите ще си спестят обичайните време и усилия за подготовка.   Часовникът дава възможност не само за провеждането на двупосочни гласови, но и видео разговори – така по всяко едно време родителите могат да имат и пряка видео връзка с децата си. А за моментите, когато времето е ограничено за разговори, My Ki Junior може да изпраща и получава гласови съобщения, снимки и емотикони. SOS функцията известява родителите, когато детето се почувства застрашено.

Достатъчно е то да докосне бутона и устройството автоматично ще набере въведения SOS номер. MyKi Junior използва комбинация от GPS, LBS и WiFi технология за максимална точност на локализация във всеки един момент за максимално спокойствие на родителите.

Детският часковник е подходящ избор за подарък, защото осигурява спокойствие на родителите и е интерактивен аксесоар за децата

MyKi Junor притежава полезни приложения, сред които 4 забавни и образователни игри, възможност за задаване на аларми за напомняне на различни дейности и задачи, калкулатор, фенерче, вграден акселерометър за изброяване на стъпки, разстояние и изгорени калории.

Децата могат също така да сменят визията на дисплея и да избират между три различни формата за час и дата. Други интереси функции са различните мелодии, които могат да се променят за различните обаждания, съобщения и аларми и възможността устройството да се настрои в три различни режима – вибрация, тих режим или режим звънене в зависимост от ангажиментите на детето през деня.

MyKi Junor с подарък допълнителна каишка и училищни пособия ще се предлага на цена от 4.98 лв. на месец в комбинация с план SMART S+.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари