До 50% отстъпка за смяна на дисплей в нова сервизна кампания на Huawei в България

3
422
Huawei винаги е отдавал голямо значение на следпородажбеното обслужване на локалните пазари, чрез оторизирани Центрове за обслужване на клиенти и разнообразни сервизни кампании

Най-новата от тях тече в периода 10-26 юни и предлага до 50% отстъпка за извънгаранционна смяна на дисплей на избрани модели: Mate 20 Pro, Mate 20 lite, P20 Pro, P20, P20 lite, P Smart 2019, Y6 2018, Y7 PRIME 2018, Y5 2018, Y7 2019, Y6 2019. Промоцията важи за клиентите, посетили лично Центъра за обслужване на клиенти на Huawei в София на ул. „Леге“ N6. Другият вариант е в рамките на кампанията да се използва услугата „От врата до врата“, с която може да се поръча куриер за сметка на Huawei на тел. 080018818, след което ремонтираното устройство ще бъде върнато обратно на посочен от клиента адрес.

Подробните условия на промоцията могат да се намерят тук: https://consumer.huawei.com/bg/support/screen-renewal-june-2019

Междувременно в страната отвориха врати три нови оторизирани центрове за приемане на устройства за сервизиране – в Пловдив (на ул. „Опълченска“ N1, магазин Вега), и в Бургас (ул. „Фердинандова“ 34, магазин Медиабокс, и магазин Медиабокс в Мол Галерия, който работи всеки ден от 10.00 до 22.00 ч.). От там устройствата се изпращат за ремонтиране в Центъра за обслужване на клиенти в София.

Центърът за обслужване на клиенти в София на ул. „Леге“ N6 e на разположение за съвет или помощ на посетителите си всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 часа, а всеки последен четвъртък и петък от месеца предлага и 50 лева отстъпка при извънгаранционни ремонти за посетилите го на живо клиенти.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ozzy
Ozzy

Всеки ден,Хуйвей. Всеки ден Тесла. Аре стига платени съобщения. Не ме ебе Хуйвея.

жик-так
жик-так

еми когато новоизлюпени компании се противопоставят и надминават доминиращите от години, нормално е всички да гледат към тях.

HUAWEICHO
HUAWEICHO

Те хубаво се противопоставят, но не разбирам с какво надминават останалите. Иначе евала за кампанията, лошото е, че имат политика като на ябълките с централизирани ремонти и бавене на обслужването.