До 50% отстъпка, неограничени минути и повече MB на максимална скорост на плановете Smart от VIVACOM през декември

0
13

Абонаментните планове SMART от VIVACOM стават още по-атрактивни през декември. Телекомът предлага до 50% отстъпка от месечната такса за целия срок на договорa, както и неограничени национални минути и до 20 000 мегабайтa на висока скорост. Така клиентите ще могат да сърфират още по-свободно в 4G мрежата на телекома с по-бърз достъп до имейл, социални мрежи и онлайн мултимедийно съдържание.

С план Smart XL само за 34.99 лв. месечна такса абонатите на VIVACOM ще се възползват от неограничени минути във всички национални мрежи, 20 000 MB, както и 240 минути за международни разговори.

Много атрактивни през декември са и останалите Smart тарифи при комбиниране с други услуги на телекома. План Smart L включва 20 000 MB и неограничени минути към всички национални мрежи на цена 24.99 лв на месец. Smart M пък осигурява 12 000 MB и неограничени национални минути за 17.99 лв на месец.

С планове Smart абонатите могат да гледат от 15 до 45 ТВ канала на мобилно устройство с приложението TV GO и да получат 128 GB облачно пространство от VIVA pCloud в зависимост от тарифния план.

Посочените месечни абонаменти за планове Smart са валидни при сключване на нов договор или преподписване на настоящ такъв.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари