Златан Ибрахимович става лице на Visa за Световното първенство по футбол в Русия

0
108
Photograph by Peter Powell.
Visa обяви, че професионалният футболист Златан Ибрахимович ще бъде новото лице на глобална маркетингова кампания за предстоящото Световното първенство по футбол в Русия.

Като официална платежна система на FIFA, Visa, в сътрудничество с Ибрахимович, ще помогне на феновете да не пропуснат нито един момент от играта през лятото.

„Изключително горд съм да работя с Visa – глобалния лидер в разплащанията. Винаги се опитвам да бъда най-добрият във футбола, така че партньорството с Visa олицетворява именно това, към което се стремя – да бъда най-добрият“, каза Златан Ибрахимович, елитен спортист и лице на кампанията на Visa за Световното първенство по футбол в Русия

Като един от най-награждаваните активни футболисти в света Ибрахимович печели 33 трофеи в своята кариера, като играе за девет отбора от Англия, Франция, Италия, Холандия, Испания, Швеция и Съединените щати. Ибрахимович е смятан за един от най-добрите нападатели и футболисти от своето поколение.

Ибрахимович е известен не само със своите необикновени спортни умения, но и със своя характер. Роден в Швеция в семейство на босненец и хърватка, тази футболна легенда е посланик на ООН, собственик на бизнес, говори пет езика и олицетворява глобалния характер на марката Visa и нейното широко припознаване по света.

„Винаги сме били запознати с впечатляващите постижения на Ибрахимович, международната му известност и колоритната му личност. Във Visa сме развълнувани от възможността да си партнираме с него за популяризиране на кампанията ни за Световното първенство по футбол и продуктовата ни иновация, както и да се свържем с феновете по света и да покажем отново, че Visa е „Навсякъде, където искаш да бъдеш“, заяви Лин Бигър, главен директор маркетинг и комуникации на Visa.

Пътешествието на Visa и Златан Ибрахимович ще започне през следващия месец. За да проследите събитията, присъединете се към 31 млн. последователи на Златан Ибрахимович в Instagram на @iamzlatanibrahimovic или посетете www.visa.com.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари