Иван Житиянов, изпълнителен директор на Телелинк Бизнес Сървисис, е бизнес лидер на годината

0
270
Отличие в категория „Иновативна идея на годината“ получи и решението, което Телелинк предлага на компаниите за тяхна защита – Център за управление на сигурността

Иван Житиянов, изпълнителен директор на Телелинк Бизнес Сървисис, беше отличен като бизнес лидер на годината в четвъртото издание на Годишните награди на b2b Media. Телелинк Бизнес Сървисис получи отличие и в категория Иновация на годината със своя Център за управление на сигурността. Наградите бяха връчени на церемония в Национална филхармония.

Под ръководството на Иван Житиянов, през 2017 година, Телелинк Бизнес Сървисис успешно извървя пътя на вътрешна, външна и продуктова трансформация. Компанията преминава през цялостно преструктуриране, част от което е и отделянето на звеното „Системна интеграция“ в компанията Телелинк Бизнес Сървисис, ръководена от Иван Житиянов. Компанията се фокусира в адресирането на бизнес процесите и нуждите на клиентите в сферите на ИТ инфраструктурата, информационната и киберсигурност, дигиталната трансформация, големите данни и управляваните услуги.

2017 година за Телелинк Бизнес Сървисис преминава под знака на множество ключови проекти в корпоративния сектор.

Сред тях е спечелването на 7-годишен договор с Луфтханза Техник на международно ниво за предоставянето на цялостно решение като услуга за високотехнологична корпоративна мрежа, безжична мрежа и VoIP телефония, в конкуренцията на водещи международни технологични интегратори, така и в публичния сектор, като например изграждането на цялостната технологична инфраструктура за българското Европредседателство, със съдействието на МВР и Столична община. Проектът на Телелинк за изграждането на цялостна Cisco Meraki мрежа в Телерик Академия, беше отличен като ИТ проект на годината в сферата на образованието.

b2b Media отличи и решението, което Телелинк Бизнес Сървисис предлага на компаниите за тяхна защита – Център за управление на сигурността в категория „Иновативно решение на годината“. Компанията гради експертиза в сферата на защитата на данни през последните пет години. Проучванията и опитът показват, че справянето с модерните киберзаплахи изисква решения за постоянен мониторинг, корелация и анализ на поведението. Центърът за управление на сигурността на Телелинк дава възможност на организациите да получат видимост, контрол и препоръки за подобрения от сертифицирани киберексперти, с които да повишат нивото на киберзащита на своя бизнес.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари