fbpx
-2.2 C
София

Иновативен пакет за споделяне на мобилни данни +Pool Data предлага VIVACOM

Най-четени

От началото на месец август VIVACOM ще предлага +Pool Data – иновативно решение за споделяне на мобилни данни. Допълнителният пакет дава възможност на абонатите на планове от тарифни линии Traffic Unlimited+ и Net&Call да споделят включените MB в своя пакет с до 3 други мобилни номера.

Всеки клиент на телекома ще може да сподели с най-близките си хора данните на максимална скорост, които вече са налични за него. Така, на разположение за общо ползване са до 12 000 МВ с Traffic Unlimited+ и до 10 000 MB от плановете Net&Call.  С +Pool Data се покриват отделните нужди на всеки от включените номера за свободен достъп до любими сайтове, социални мрежи и онлайн аудио и видео съдържание.

Още със стартирането на иновативния пакет +Pool Data, VIVACOM ще зарадва потребителите си, като го предлага напълно безплатно за тарифни планове Traffic Unlimited XL+ и Net&Call XXL, а за останалите тарифи ще има специална цена до края на месец септември.

Пакет +Pool Data може да бъде заявен от нови и съществуващи частни и бизнес клиенти на телекома.  Със стартирането на новата услуга VIVACOM дава на своите абонати уникалната за българския пазар възможност да осигурят достъп до неограничен мобилен интернет за близките си на още по-достъпни цени.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини