И Мтел смарт удвоява всички минути и мегабайти

0
16

След като от началото на февруари Мтел трансфер вече предлага двойно повече минути и мегабайти, друг популярен план на телекома – Мтел смарт също удвоява параметрите си.

Мтел Смарт S, M и L са с двойно повече минути за разговори към всички национални мрежи, както и два пъти повече мегабайти за мобилен трафик. Популярната опция за неограничени разговори към пет номера на приятели и роднини остава непроменена. Офертата важи за всички настоящи и нови клиенти на телекома.

 

Клиентите ще получат 200 включени минути за разговори, ако изберат Мтел смарт XS (12.90 лева на месец); 300 минути и 300 мегабайта за сърфиране с Мтел смарт S (месечна такса 16.90 лева); 600 минути и 1,5 гигабайта високоскоростен интернет с Мтел смарт M (24,90 лева на месец);  1200 минути и 3 гигабайта интернет с Мтел Смарт L (34,50 лева на месец).

 

Както при Мтел трансфер, така и при Мтел смарт всеки потребител, който вземе нова SIM-карта, без да купува апарат, получава 10% отстъпка от месечната такса.

 

Тарифите Мтел смарт са подходящи за потребители, които искат да говорят много, като в същото време са и активни ползватели на интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за