Йоханес Набекер от Мтел връчи една от наградите в „ИТ мениджър на годината“

0
147

Йоханес Набекер, директор „Експлоатация на телекомуникационната мрежа и информационните технологии“ в Мтел, награди победителя в категорията „Мениджмънт“ по време на годишните награди „ИТ мениджър на годината“. Тази година отличеният е Добрин Маринов, ИТ мениджър в „Орбико България“ ЕООД. Негови подгласници бяха Александър Иванов, мениджър „Информационни системи“ в „Данон Сердика“ АД и Димитър Цолов, ИТ директор в „ЕОС Матрикс“.

 

Наградите “ИТ мениджър на годината” се връчват в три основни категории – „Мениджмънт“, „Ефективност“ и „Иновация“. В категория „Иновации” победител е Йордан Илиев, ИТ ръководител в Специализираната болница за активно лечение по онкология (СБАЛО) ЕАД. Александър Иванов, директор „Информационни технологии“ в „Петрол“ АД беше отличен в категорията „Ефективност”.

 

Конкурсът „ИТ Мениджър на годината” се организира от списание CIO и сдружението „Клуб на ИТ мениджърите в България”. Фокус на инициативата са значителни постижения в областта на управлението и развитието на информационните технологии у нас. “ИТ мениджър на годината” съдейства и за издигане позицията и авторитета на ИТ мениджърите в ръководството на фирмите и институциите в България, както и стимулира ефективното използването на информационните технологии в дейността на компаниите в различни сегменти на индустрията. Церемонията се провежда със съдействието на Мтел.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари