Как да управляваме интелигентна компания и какви са предимствата от използване на изкуствен интелект в бизнеса

0
135

Новите технологии, които влияят върху развитието и растежа на бизнеса – на фокус в „Клуб Investor.bg: Tech of Tomorrow“

Как една компания може да се превърне в интелигентна, какво влияние имат технологиите върху развитието и растежа на бизнеса и достатъчно умен ли е изкуственият интелект за него – това са основните теми, които ще дискутират топ експерти в бранша на предстоящия „Клуб Investor.bg” – Tech of Tomorrow 2018. Събитието ще се проведе на 17 април от 15 часа в Capital Fort, бул. Цариградско шосе 90, София.

По време на събитието водещи технологични компании ще разкрият как технологиите могат трайно да променят бизнес средата. Темата по какъв начин една компания може да се превърне в интелигентна ще обсъдят експертите Атанас Киряков – CEO на Ontotext,  Диана Стефанова – управляващ директор в VMWare България и Александър Велинов, ръководител отдел „Софтуерно тестване“ в Endava.

Във втория дискусионен панел на фокус ще бъдат успешните проекти за използване на изкуствен интелект в бизнеса. Примери от своята практика ще дадат Цветан Алексиев – CEO на Sirma Group Holding, Васил Поповски – CEO и съосновател на connecto.ai и Христо Хаджичонев – CEO и съосновател на A4E.

Модератор на събитието ще бъде Анна – Мари Виламовска, управляващ директор на „Работещи идеи“.

За подробности и регистрация – http://tech.investor.bg/

Генерален партньор на събитието е Sirma Group Holding. То се провежда с подкрепата на Philip Morris Bulgaria, Opel, Freywille и Индустриален Холдинг България.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари