Как новите технологии трансформират работните процеси – днес от 14:15 часа в онлайн студиото на Tech of Tomorrow

0
366

Как новите технологии трансформират работния процесотговорът на този и още интересни въпроси ще даде третото от поредицата онлайн студия на конференцията на Investor.bg Tech Of Tomorrow, която ще се проведе днес от14:15 часа, нa живо на Investor.bg и в социалните мрежи на медията.

Експерти от водещи компании от България и Европа ще коментират промените на пазара на труда, които технологиите налагат и как може да се оптимизира дистанционната работа, към която за известно време премина голяма част от света.

Любомила Йорданова, основател и главен изпълнителен директор на PlanA.Earth, и Димитър Димитров, главен изпълнителен директор на Allterco Robotics, ще говорят за устойчивото развитие като предпоставка за растящ бизнес. Емил Табаков, старши продуктов мениджър в Coursera, ще постави акцент върху образователните технологии. Сред участниците в третото онлайн студио на Tech of Tomorrow е и Огнян Юскеселиев, директор „Услуги за модерно работно място и приложения“ в Telelink Business Services.

Модератор на онлайн събитието на Investor.bg ще бъде  Саша Безуханова, старши изпълнителен директор, ангелски инвеститор, филантроп и основател на MOVE.BG.

За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате на https://tech.investor.bg/.

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари