Комуникационните и сървърни шкафове APC NetShelter и решенията за микро центрове за данни на Schneider Electric получиха Cisco сертификация

0
70
Schneider Electric обяви, че APC NetShelter SX с удароустойчива опаковка е получил Cisco Unified Computing System (UCS) Pre-rack и Ship сертификация, като с това покритието се разширява от един стандартен размер до цялата продуктова линия

Линията NetShelter SX включва 13 пре-конфигурирани референции с удароустойчива опаковка и множество опции за персонализация, както и създаване на нови решения за микро центрове за данни Xpress SX 24U и 42U, предварително интегрирани с цялата физическа инфраструктура на APC. Всички тези продукти вече са сертифицирани за доставка като вградена конфигурация със Cisco UCS сървъри в цял свят.

С тази сертификация, APC, водещият бранд за физическа инфраструктура за разпределени центрове за данни и вградени ИТ решения, дава на партньорите и клиентите си сигурността на тестваната, доказана системна съвместимост и осигурява повече опции за по-голяма гъвкавост и по-бързо въвеждане в експлоатация, което пести време и допълнителни разходи.

„Тази сертификация е ключова за нашите клиенти, защото дава сигурност, че продуктите ни, с потенциално вградено оборудване за милиони долари, ще бъдат безпроблемно доставени,” каза Дейв Джонсън, изпълнителен вицепрезидент на ИТ подразделението на Schneider Electric.Schneider Electric в партньорство със Cisco, осигуряват на клиентите най-високо качество за изграждане на разпределени ИТ решения.”

Cisco UCS е лидер в конвергираната инфраструктура и е основа на NetApp FlexPod, Dell|EMC VBLOCK, IBM VersaStack, Pure Storage FlashStack и Microsoft Azure Stack, заедно с хипер конвергираното решение на Cisco HyperFlex. С тази сертификация, всички конвергирани инфраструктури могат да се доставят в APC NetShelter SX шкафове с удароустойчива опаковка.

Многобройни ползи за ИТ партньори и системни интегратори

За ИТ партньорите, комбинираното решение за микро центрове за данни от APC спестява както ценно време за интеграция, така и елиминира необходимостта от разопаковане, инсталация и конфигуриране в процеса на въвеждане в експлоатация.

Tech Data приема с вълнение новината за разширяването на сертификацията на APC NetShelter SX продуктите, защото знаем от опит, че тестовете и окомплектовката покриват най-високите стандарти за качество,” каза Мегън Ханигън, Директор Конвергирани решения и решения за центрове за данни в Tech Data. „Това ни дава възможност да създадем наистина цялостно решение, което спестява на търговските ни партньори време и разходи за въвеждане в експлоатация, като повишава стойността на предоставяните от нас конвергирани решения за центрове за данни.“   

APC продуктите надвишават 3E тестовете на Международната асоциация за безопасно транспортиране (ISTA)

Продуктовата линия NetShelter SX на APC с удароустойчива опаковка успешно премина строгите процедури и надмина стандартите на 3E тестовете на Международната асоциация за безопасно транспортиране. За да получи сертификация от Cisco, Schneider Electric инвестира солидно в изпитания и анализи, за да изчисли въздействието върху оборудването и способността на NetShelter да осигури надеждна доставка.

APC by Schneider Electric беше идеалният партньор за нас в областта на микро центровете за данни,” каза Дан Хенсън, Старши продуктов мениджър UCS в Cisco. „Чрез съвместната ни работа препотвърждаваме ангажимента си да осигуряваме крайни и IOT решения на световно ниво, които осигуряват огромна гъвкавост, устойчивост и по-бързо въвеждане в експлоатация.”

Богат избор от опции според специфичните нужди на клиентите  

Продуктите NetShelter SX, най-разнообразните сървърни и комуникационни шкафове в света с вече продадени над 1 милион броя, се предлагат в най-различни размери, за да отговорят на индивидуалните нужди на клиентите. Например при изнесена колокация, ИТ мениджърите могат да искат да бъдат по-ефективни с по-високи шкафове, докато в крайните локации могат да имат нужда от комуникационен шкаф,  който да се помести в ограничено пространство или под бюро, докато за вътрешнофирмени цели да предпочетат по-широките варианти за по-лесен достъп и поддръжка. Сертификацията покрива и персонализацията на NetShelter SX шкафове с удароустойчива опаковка, така че клиентите и партньорите могат да излязат от рамките на каталога като интегрират необходимите им APC аксесоари или персонализират шкафове в определени цветове имайки спокойствието, че цялата линия продукти са сертифицирани.

APC вече предлага повече опции за предварително вграждане на Cisco UCS в комуникационен шкаф и доставка с цялостно решение за партньорите и лесна инсталация за крайните потребители без нарушаване на UCS гаранцията. Удароустойчивата опаковка покрива индустриалните стандарти за доставка на Международната асоциация за безопасно транспортиране, като защитава шкафове, оборудвани с до 900 кг ИТ оборудване за надеждно товарене, транспортиране, разтоварване и въвеждане в експлоатация.

За оптимизирано управление на тези среди, Cisco и Schneider Electric са снабдили платформата EcoStruxure със Cisco UCS приложение за управление на интеграцията, което улеснява боравенето с данни и дава по-добра видимост на енергийната инфраструктура в двете платформи от едно място.

Повече за партньорствата на APC със Cisco можете да научите тук – ще разберете как двете компании работят заедно за създаването на решения, захранващи усъвършенствани технологии за центрове за данни. Повече информация за линията продукти NetShelter SX можете да намерите на този линк.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за