За втора година стартира магистърската програма „Иновации и дигитална трансформация на агробизнеса“ в Стопански факултет на Софийския университет. Кандидатите могат да подадат документи през платформата https://feba.kmk.uni-sofia.bg/ от 16 до 26 септември 2023 г.

Обучението от практици в бранша и университетски преподаватели с богат опит надгражда опита на кандидатите и ги прави още по-конкурентни за компаниите в бранша, както и като предприемачи със собствени бизнес и експерти. Сред партньорите на програмата са браншови и бизнес организации, медии, компании, които осигуряват на магистрите възможности за още по-голямо разгръщане на потенциала им чрез споделяне на опит и контакти.


Не пропускайте възможността:
  •  да се срещнете с водещи експерти от сектора, държавната администрация и финансиращите институции;
  •  да получите най-актуалната информация за европейските и националните политики и възможностите за финансова подкрепа;
  •  да участвате в събития и форуми за обмен на идеи и развитие на съвместни проекти;
  •  да бъдете част от националните и секторните мрежи за трансфер на знание и технологии;
  •  да надградите знания си в областта на управлението и развитието на бизнеса в областта на селското стопанство и свързаните индустри.
    Разберете повече за програмата https://agribusiness.pro/priem/ .

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари