Макс пуска нов план Max+ и промоция на Unlimited+ 100

0
8

Телекомуникационният мобилен оператор Макс пуска нов план Max+ за 4G мобилен интернет с 30 000 MB трафик на максимална скорост (до 75/25 Mbps сваляне/качване), валидни 30 дни. Предложението не е обвързано с дългосрочен договор и дължими ежемесечни такси, а е на принципа „Плащаш – ползваш“ – потребителите могат да заплащат месец за месец, когато им е необходим интернет. След изтичането на валидността, за да ползват отново 30 000 MB за 30 дни, трябва да ги заплатят предварително. Ако пропуснат месец и не презаредят услугата, не дължат такси за изминалия период.

При този план потребителите закупуват мобилен Wi-Fi рутер („бисквитка“), който се побира в джоба, за да „носят“ интернет със себе си навсякъде в зоната на покритие на 4G LTE мрежата на Макс. Ако не подновят услугата в следващ месец, устройството за достъп до интернет остава за тях. С Max+ за 30 000 MB мобилен интернет, валидни 30 дни, се заплаща 12,90 лв. с ДДС, а мобилният Wi-Fi рутер се предлага на еднократна преференциална цена от 109 лв. с ДДС.

„Обогатяваме портфолиото си с нови планове и гъвкави решения, които носят по-голяма свобода и възможност за избор сред нашите клиенти. През следващите дни ще обявим още интересни предложения“ – коментира изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.  

Паралелно с това Макс пуска и един от своите абонаментни планове Unlimited+ 100 в промоция. Потребителите могат да се възползват сега от 100 000 MB супер бърз 4G LTE мобилен интернет на месец срещу месечна такса от 24,90 лв. (вместо 34,90 лв). Промоционалната цена е валидна до 16 януари 2017 г. Услугата се ползва с 4G LTE устройство по избор на потребителя.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за