Мнемоника отпразнува 10-и рожден ден

0
229
Събитието бе посветено на децата и тяхното бъдеще

На 20 март Мнемоника отбеляза 10-ия си юбилей. От 2009 г. досега  българската ИТ компания е реализирала успешно повече от 1000 проекта за над 200 клиента у нас и в чужбина. Има положително въздействие върху работата на повече от 100 000 служители в различни организации. Днес Мнемоника е сред водещите компании за ИТ сигурност у нас и ѝ се доверяват 10-те най-големи финансови институции, както и водещи телекоми в България.

Близки и партньори на Мнемоника посетиха тържеството, придружени от своите деца, за които имаше специално организирана програма. Всеки от гостите получи подарък – издание на „Малкият принц“.

Компанията пое ангажимент дългосрочно  да подкрепя млади хора, като им осигури необходимите технологии или средства, за да продължат да се развиват и да получат по-добра възможност за професионална реализация.

„Благодарим на клиентите и партньорите за подкрепата и доверието им. Това, което ни води през годините, е желанието да се развиваме и надграждаме над постигнатото. И ако цитирам отново Екзюпери: „Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море.“ Хоризонтът пред Мнемоника е широк и екипът ни е мотивиран заедно да постигнем още много успехи“, каза пред гостите Вихрен Славчев, съосновател и изпълнителен директор.

През годините Мнемоника се утвърди като надежден доставчик на решения за информационна сигурност, на който разчитат организации от различни индустрии. Наскоро компанията бе избрана от А1 за партньор в изграждането на A1 Security Cloud – набор от услуги, които заедно създават цялостно решение за информационна сигурност, предназначено за бизнес клиенти от всички сегменти. Използването на A1 Security Cloud гарантира съответствие на българските компании с Общия регламент за защита на личните данни в ЕС (GDPR).

Само през изминалата година Мнемоника реализира над 20 проекта, свързани с осигуряването на регулаторна съвместимост с GDPR. Клиентите са от сферите на финансите (банки и застрахователни дружества), производството, здравеопазването, както и от строителния бранш.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари