Мтел е първият български телеком със собствени Viber стикери

0
459

Мтел е първият български телеком, който ще предложи на потребителите на Viber безплатни стикери на български език. Всички ползващи чат приложението ще могат да свалят безплатно 18 атрактивни стикера, които пресъздават по забавен начин емоциите от ежедневието.

Създатели на стикерите са дизайнерите от RoBo Video Lab, които са специализирани в изработката на 2D и 3D графични продукти, анимация и видео. Стикер-героите, които екипът на RoBo създава за Мтел, са мишка и слон, които участват в различни всекидневни ситуации. С помощта на изображенията потребителите ще могат да кажат „Здрасти!“, да си пожелаят „Лека нощ“, да кажат, че пътуват към следващата среща и дори „Липсваш ми“.

„Към момента двата ни героя все още нямат собствени имена. Затова ще разчитаме на креативността и чувството за хумор на нашите клиенти и приятели, които да станат техни „кръстници“, каза Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в Мтел. От днес във Facebook страницата на телекома ще тече игра, с която ще бъдат избрани имена на Viber героите.

През декември 2015 година Мтел стана и първият български телеком със собствен Viber канал, чиито последователи към момента надхвърлят 15 000. През изминалия месец компанията за първи път проведе кампания, по време на които абонатите на чат канала можеха да закупят смарт часовници на намалена цена.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари